Wołowina Stroganoff z białym winem
Wołowina Stroganoff z białym winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.66 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, oregano, pół na pół śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Slow Cooker wołowina Stroganoff z Porto Wine, Wątróbka wołowa i cebula z białym winem, oraz Smażona wołowina z białym winem i rozmarynem.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby, cebulę i czosnek w maśle do miękkości. Rezerwując płyn w rondlu, usuń mieszaninę grzybów do miski. Odstawić mieszaninę masła na średnie ciepło.
Mąkę i pół na pół ubić na gładką masę; odstawić na bok.
Przyprawić wołowinę solą i pieprzem; gotować wołowinę w zastrzeżonym płynie, aż rumiane, o 5 protokół. Wymieszać wino, bulion wołowy, tymianek, bazylia, oregano, liście laurowe i pieprz; zmniejszyć ogień do średnio-niskich i dusić 10 minut. Powoli mieszać w mieszaninie mąki i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje, 20 do 30 protokół.
Dodać mieszankę grzybową i wymieszać.