Wołowina pieprzowa z serem Gorgonzola

Pieprzowa Wołowina z serem Gorgonzola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 425 kalorii, 38g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ser gorgonzola, olej roślinny, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą, Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, oraz Polędwica Wołowa Pieczona Z Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obficie przyprawić steki z polędwicy solą i pokruszyć na nich pokruszone ziarna pieprzu. Na dużej patelni podgrzej olej roślinny.
Dodaj steki i gotować je na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będą rumiane, o 4 protokół na stronę.
Steki przełożyć na blachę do pieczenia i piec w piekarniku przez około 12 minut, lub do momentu, gdy termometr do odczytu włożony w środek 1 ze steków zarejestruje 130 dla mięsa średnio rzadkiego.
Tymczasem wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Dodać ocet balsamiczny i cukier i gotować na dużym ogniu, aż ocet zmniejszy się do 1/3 szklanki, o 3 protokół.
Top polędwiczki z serem Gorgonzola i smażyć je przez 2 minuty dłużej, lub aż Gorgonzola jest po prostu topi.
Przełożyć steki z polędwicy na talerze, skropić je balsamiczną redukcją i podawać od razu.