Wołowina Pieczarki Awokado Tacos

Wołowina Pieczarki Awokado Tacos
Beef Mushroom Avocado Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 604 kalorie, 23G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę tortille, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Pieczarki, kukurydza i miękkie Tacos Poblano z kremem z awokado, oraz Tacos wołowe z rzodkiewką i salsą z awokado.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn