Wołowina peklowana musztardowo z warzywami w bulionie Golden Ale

Wołowina peklowana musztardowo z warzywami w bulionie Golden Ale może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 779 kalorii, 42g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.98 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ziele angielskie, liść laurowy, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć całe ziele angielskie, możesz podążać tym daniem głównym z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chipotle Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, MIODOWA Marmolada Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Sheila ' s Famous musztardowo Glazurowana peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić większość tłuszczu z powierzchni mostku. Mięso dokładnie opłukać pod chłodną bieżącą wodą, masując w celu uwolnienia słonej solanki.
W 5-quart lub większej kuchence elektrycznej powolne, połączyć cebulę, marchew, ziemniaki, pieprz, ziele angielskie, goździki, i liść laurowy.
Połóż mięso, grubsze bok do góry, na warzywach.
Dodaj piwo. Przykryć i gotować, aż mostek jest bardzo delikatny po przekłuciu, 8 do 9 godzin na niskim poziomie, 6 do 7 godzin na wysokim. Jeśli to możliwe, Odwróć mięso w połowie gotowania.
Z 1 lub 2 łyżki szczelinowe, przenieść mostek, najgrubszy bok do góry, do 10-na 15-calowej patelni. Używając gorących rękawic, odcedzić sok z kuchenki do 5-do 6-quart patelni; włączyć ciepło w powolnej kuchence do niskiego, aby warzywa były ciepłe.
Dodaj kapustę do soku i zagotuj na dużym ogniu. Przykryć i gotować, aż kapusta będzie jaśniej zielony i ledwo miękkie po przekłuciu, 5 do 7 protokół. W międzyczasie, rozprzestrzeniać tłustej stronie mostek z 1/2 musztardy szklanki i broil o 6 cali od ciepła, aż powierzchnia skwierczy, o 3 protokół.
Przelać peklowaną wołowinę, musztardę do góry, na duży talerz, łyżkę mieszanki warzyw i kapusty wokół mięsa.
Wlać soki do dzbana. Pokroić mostek w poprzek ziarna.
Podawać mięso i warzywa z sokami i dodatkową musztardą, aby dodać do smaku.