Wołowina Mongolska
Wołowina mongolska to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 231 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany pieczony czosnek, zieloną cebulę, stek z flanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Wołowina Mongolska, Wołowina Mongolska, oraz Wołowina Mongolska I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Płaszcz stek w sprayu do gotowania. Gotować stek na patelni na średnim ogniu 3 minut lub aż rumiane i ciecz prawie odparował, mieszając od czasu do czasu.
Podczas gotowania stek, połączyć sos hoisin i dalej 5 składników w małej misce.
Cebulę pokroić w poprzek na 1-calowe kawałki.
Dodać mieszankę sosu i cebuli do mięsa na patelni; gotować 1 do 2 minut lub aż sos jest nieco zmniejszona (nie rozgotować mięsa).