Wołowina kremowana z ryżem
Kremowa Wołowina z ryżem to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz olej roślinny, skrobia kukurydziana, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Śmietana Chipsowana Wołowina, Kremowa Wołowina Na Grzance, oraz Kremowy indyk na ryżu.
Instrukcje
Zagotować ryż i wodę w garnku. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować 20 protokół.
Umieścić wołowinę w misce, posypać sosem Worcestershire, i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Wymieszać w cebuli, 1/2 zielona papryka, 1/2 czerwona papryka, imbir, i czosnek. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie.
Przenieść wołowinę na patelnię i gotować, aż równomiernie brązowy.
Wymieszać z grzybami. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut. W razie potrzeby wymieszać śmietanę i skrobię kukurydzianą, aby zagęścić sos.
Wymieszać w pozostałej zielonej papryce i czerwonej papryce.
Zdjąć z ognia i przenieść do dużej miski (nie ten używany do sezonowania wołowiny).
Ugotowany ryż wymieszać w misce z wołowiną.
Podawać z natką pietruszki.