Wołowina konserwowa z kapustą

Corned Beef and Cabbage zajmuje około 3 godzin i 5 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 349 kalorii , 19 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,63 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to europejskie danie. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, kapustę, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz je przygotować. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Sprawdza się dobrze jako niedrogie danie główne na dzień św. Patryka . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 75% . Ta ocena jest solidna. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także przepisy: Pieczona wołowina z duszoną kapustą i pieczonymi młodymi ziemniakami , Peklowana wołowina z kapustą oraz Peklowana wołowina z kapustą w irlandzkim sosie musztardowym .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pierwsze cztery składniki; odstaw. W holenderskim piekarniku umieść wołowinę peklowaną i paczkę przypraw.
Dodaj cebulę, wodę i sok jabłkowy; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 do 2-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Wyjmij mostek z płynu do gotowania i umieść w natłuszczonej brytfannie. Natrzyj ciepłe mięso mieszanką cukru.
Piecz 15 minut. W międzyczasie dodaj marchewki do płynu do gotowania. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Pokrój kapustę na osiem kawałków, pozostawiając część rdzenia na każdym kawałku; dodaj do marchewek. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Pokrój mięso w cienkie plasterki; podawaj z warzywami.