Wołowina Imbirowa
Imbir wołowina może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bulion wołowy o niskiej soli, sos sojowy, stek z flanki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Wołowina z imbirem, Wołowina Z Imbirem, oraz Imbir Azjatycka Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy ryż gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Bulion połącz i 6 kolejnych składników (bulion przez pieprz).
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 2 protokół.
Dodaj stek; smażyć 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness. Wymieszać mieszaninę bulionu; gotować 10 sekund, aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Podawać na ryżu z plastrami limonki.