Wołowina i warzywa Stir Fry
Smażenie wołowiny i warzyw wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.21 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać natychmiastowy ryż, top polędwicy stek, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę zboża, można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Bezglutenowy Pumpkin Spice jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku podgrzać 1 łyżkę oleju na dużym ogniu.
Dodać wołowinę i smażyć przez około 3 minuty.
Usuń wołowinę i rezerwy. Do tego samego woka dodać pozostały olej i podsmażyć cebulę, czosnek i imbir.
Dodać mieszanka warzywna smażyć, grzyby, kasztany wodne,i czerwona papryka. Smażyć przez około 3 minuty i odstawić wołowinę do woka. Ciągle mieszając, dodaj sos ostrygowy i zmiażdżone płatki czerwonej papryki. W małej misce, ubić mieszankę przypraw stir-fry z 1/8 szklanki wody do połączenia.
Dodać mieszankę przyprawową do woka i mieszać przez kolejne 3 minuty.
Podawać z gotowanym na parze białym ryżem instant.