Wołowina i piwo z żółtymi ziemniakami
Wołowina i piwo z żółtymi ziemniakami to bezglutenowe i bezmleczne napój. Na 12,65 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 2041 kalorii, 265g białka, oraz 83g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka boczku, pieprzu, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tajskie żółte Curry z wołowiną i ziemniakami, Duszona Wołowina peklowana z czerwonymi ziemniakami i marchewką, oraz Slow Cooker pieczeń wołowa z pieczonymi ziemniakami i bezglutenowym sosem piwnym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Olej i boczek włożyć do dużej zapiekanki i gotować, aż boczek będzie chrupiący.
Usunąć boczek i odstawić. Przyprawić wołowinę z solą, pieprzem i zielem angielskim i podsmażyć w kapiących boczku i oleju, aż ładnie rumiane, 3 do 4 minut na stronę.
Wyjąć z zapiekanki i odstawić. Cebulę i czosnek brąz w zapiekance. Odstawić wołowinę i boczek do zapiekanki.
Dodaj pomidory, piwo, cukier, tymianek i rozmaryn i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć zapiekankę i umieścić na Dolnym stojaku piekarnika. Po 10 minutach sprawdź, czy się gotuje; podgrzej 25 F, jeśli nie. Gotować, aż mięso się rozpadnie, o 2 godziny.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, o 30 protokół.