Wołowina i napar
Wołowina i napar mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,74 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 9g tłuszczu i w sumie 265 kalorii. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką okrągły stek, mielony pieprz, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 69%, który jest solidny. Spróbuj Witches ' Brew, Witches ' Brew, oraz Witches ' Brew dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Roztop masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj grzyby i smaż przez 5 minut, aż będą ciemnobrązowe i miękkie.
Dodaj piwo, 1/2 szklanki wody, liść laurowy, tymianek, mielony czarny pieprz i sól.
Dodaj mięso, cebulę, zieloną paprykę i czerwoną paprykę. Dusić przez kolejne 20 minut lub do miękkości wołowiny.
W osobnej małej misce wymieszaj mąkę i pozostałą 1/4 szklanki wody.
Dobrze wymieszaj, upewniając się, że mąka jest całkowicie rozpuszczona. Wymieszaj tę mieszaninę z mieszanką mięsną. Gotuj, aż zgęstnieje i będzie musować, a następnie gotuj jeszcze przez 3 minuty.