Wołowina Hoisin z sosem grzybowym Shiitake

Wołowina Hoisin z sosem grzybowym Shiitake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj wołowiny Hoisin z sosem grzybowym Shiitake. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 460 kalorii, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz imbir, wino, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z sosem grzybowym Shiitake, Stek z flanki z sosem grzybowym Shiitake, oraz Smażony bas z sosem grzybowym Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przycinaj tłuszcz ze steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2
Połącz sos hoisin, wino, imbir i 1 ząbek czosnku w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj steki; przykryć i marynować w lodówce 2 godziny, obracając steki od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
4
Połączyć wodę i grzyby w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 30 minut.
6
Usuń grzyby z patelni za pomocą łyżki szczelinowej, zachowując płyn. Łodygi grzybów wyrzucić; pokroić na ćwiartki i odstawić. Doprowadzić płyn grzybowy do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Zdjąć z ognia.
8
Wyjąć steki z marynaty; dodać marynatę do zredukowanego płynu grzybowego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
9
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Umieść steki na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; gotować 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Rozgrzać olej sezamowy w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dodać grzyby, zielona cebula, i 1 ząbek czosnku; podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
13
Dodać mieszaninę marynaty i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
14
Steki pokroić po przekątnej na ziarno na cienkie plasterki. Układamy stek na każdym z 2 talerzy, a na wierzchu polewamy sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
15
Podawać z gotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia62
Magazyn