Wołowina gotowana z marchewką, cebulą i suszonymi śliwkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny gotowanej z marchewką, cebulą i suszonymi śliwkami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chuck pieczeń, liście laurowe, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tagine wołowy z suszonymi śliwkami i prażonymi migdałami, Przepis na udko kaczki (gotowane ze śliwkami i anyżem gwiazdkowym), oraz Mała Marchewka Ze Śliwkami I Chilli.
Instrukcje
Zawiąż pieczeń w odstępach 2-calowych sznurkiem; natrzyj solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać pieczeń; gotować 12 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj cebulę i wodę do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Powrót mięsa na patelnię.
Umieść rozmaryn, tymianek, szałwię i liście laurowe na podwójnej warstwie gaznicy. Zebrać krawędzie gazę razem; związać bezpiecznie.
Dodaj gazę do patelni; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 1 1/2 godziny. Turn pieczeń; piec, pokryte, dodatkowe 45 protokół.
Dodaj marchew i suszone śliwki; piec, przykryty, dodatkowe 45 minut lub aż marchew będzie miękka.
Na półmisku ułożyć pieczeń, marchew i suszone śliwki; ogrzać. Zapas płynu do gotowania. Wyrzucić worek.
Umieść plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek.
Wlać zarezerwowany płyn do gotowania do torby; odstawić na 2 minuty(tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby.
Spuścić krople do miarki, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz. Pokrój pieczeń; w razie potrzeby udekoruj liśćmi szałwii.
Podawać z mieszaniną marchwi i sosem.