Wołowina faszerowana (Carne o Posta rellena)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanej wołowiny (Carne o Posta rellena). Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 587 kalorii, 67g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 100 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulkę, marchewkę i groszek oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Carne de Cerdo Rellena (wieprzowina nadziewana warzywami), Posta Negra (Kolumbijska Czarna Wołowina), oraz Papa Rellena con salsa Ranchera (faszerowane ziemniaki z pikantnym sosem kreolskim) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cebulę, czosnek, czerwoną paprykę, olej i cebulę do robota kuchennego i puree.To Utwórz wnękę do farszu, użyj długiego ostrego noża i wytnij otwór 1 1/2 do 2 cala przez środek pieczenia, tworząc wzdłużną szczelinę. Obrócić mięso i wyciąć kolejną szczelinę w tym samym miejscu, tak aby nóż uzupełnił jamę.Napychaj wołowinę boczkiem, groszkiem, marchewką i połową mieszanki cebuli, naciskając palcami, aby upewnić się, że nadzienie przechodzi przez całą drogę. Zawiąż koniec wołowiny, aby nadzienie nie wyszło.
Włożyć wołowinę do woreczka na zamek błyskawiczny, dodać resztę mieszanki cebuli, sól i pepper.Be upewnij się, że wołowina jest pokryta marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub overnight.In duża patelnia na średnim ogniu, brązowe mięso ze wszystkich stron w oleju. Kiedy jest rumiany, umieść go w wolnym cooker.In mała miska wymieszać bulion wołowy, pasta pomidorowa, mielony kminek, sól, pieprz i Sazon Goya.
Polać wołowinę, przykryć i gotować na wysokościach przez 4 godziny.
Dodać ziemniaki i yuca po 3 ½ godziny gotowania.Uwaga: jeśli używasz szybkowaru, gotuj przez 45 minut.