Wołowina Enchiladas Olé
Wołowina Enchiladas Olé może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 23G białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki tortille, mielona wołowina, meksykańska velveetaâ i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Enchiladas Wołowe, Lepsze niż kiedykolwiek enchiladas wołowe, oraz Enchiladas Wołowe.
Instrukcje
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać w połowie każdego z meksykańskiej VELVEETA i salsa; gotować, aż VELVEETA jest całkowicie stopiony, często mieszając.
Łyżka skąpo 1/4 szklanki mieszanki mięsa w dół środka każdej tortilli; zwinąć.
Miejsce, szew boki w dół, w jednej warstwie w kuchence mikrofalowej. Wierzch z pozostałą salsą i aksamitem; pokrycie papierem woskowanym.
Kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 do 6 min. albo dopóki VELVEETA się nie stopi.