Wołowina Enchiladas II

Wołowina Enchiladas II
Wołowina Enchiladas II może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, ser cheddar, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tex-Mex Beef Enchiladas, enchiladas wołowe, oraz Enchiladas Wołowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Na średniej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę i cebulę, aż wołowina będzie równomiernie rumiane i cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować sos enchilada zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
3
Wlać 1/4 szklanki sosu na dno naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Na każdej tortilli mąki umieść równą porcję zmielonej mieszanki wołowiny i około 1 uncji sera Cheddar, zachowując co najmniej 1/2 szklanki sera. Następnie ciasno zwinąć tortille i umieścić stronę szwu w dół w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Mielona WołowinaMielona Wołowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wlać pozostały sos na szczycie enchiladas i posypać pozostałym serem i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
OliwkiOliwki
SOSSOS
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut lub do momentu aż sos będzie bąbelkowy i ser dokładnie się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn