Wołowina duszona w piwie z cebulą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Piwo-duszona wołowina z cebulą może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 30g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.4 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, zmielony tymianek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Beer-duszona wołowina z cebulą, Wołowina z cebulą duszona w piwie na # SundaySupper, oraz Wołowina z cebulą duszona w piwie [carbonnades À la Flamande].
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu.Mięso obficie doprawić solą i pieprzem. Mięso podsmażyć po obu stronach, około 2 minut na stronę.
Wyjąć mięso z patelni. Niższe ciepło do średniego.Dorzuć cebulę i czosnek. Mieszać przez 30 sekund.
Wlać piwo, dodać tymianek, rozmaryn i sól do smaku---około 1 łyżeczki. (Nie zaniżaj!)
Dodaj mięso do garnka, zanurz i umieść pokrywkę na garnku.Gotować w piekarniku przez 2 1/2 do 3 godzin, lub do mięsa jest przetargu widelec i rozpada się. Mięso rozdrobnić dwoma widelcami.
Podawać na talerzach obiadowych i łyżką soku i cebuli na wierzchu.
Podawać z bardzo chrupiącym chlebem, aby napełnić sok.