Wołowina Duszona W Piwie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj duszonej wołowiny w piwie. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 11 minut. Jeśli masz wstępnie cebulę, pomidory w puszkach, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beer Duszona Wołowina, Wołowina Duszona W Piwie, oraz Beer-duszona wołowina z cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cebulę do powolnej kuchenki elektrycznej o pojemności od 3 do 3 1/2 litra pokrytej natryskiem.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodaj stek; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Stek ułożyć na cebuli w kuchence, polać pomidorami i piwem. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż stek będzie bardzo delikatny.
Stek rozdrobnić 2 widelcami w wolnej kuchence; wymieszać melasę i sól.
Stek odstawić na 10 minut przed podaniem.