Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj wołowinę Burgundzką nad makaronem. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina burgund z makaronem jajecznym, Wołowina burgund z makaronem, oraz Francuski Biały burgundzki makaron z kurczakiem i jajkiem.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub patelni nonstick, brązowa wołowina i cebula na maśle na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby, wino lub bulion, 1/4 szklanki wody, 2 łyżki natki pietruszki, liść laurowy, goździki, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Połączyć mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną wołowiny. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wyrzucić liść laurowy i goździki. W razie potrzeby wymieszać z sosem browning.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem