Cakespy: Trufle Z Ciasta Marchewkowego

Cakespy: Trufle Z Ciasta Marchewkowego
Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 157 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowe cukierki powłoki, x Ciasto marchewkowe, serek lukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 143 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cakespy: Bonbon Jovi Truffles, Trufle Z Ciasta Marchewkowego, oraz Trufle Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gdy wstępnie upieczone ciasto marchewkowe jest w temperaturze pokojowej po upieczeniu, pokruszyć całe ciasto do dużej miski do mieszania. Nie powinieneś widzieć żadnych dużych kawałków ciasta w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj około 1 filiżankę lukru do miski, i dobrze wymieszać z pokruszonym ciastem, za pomocą tylnej metalowej łyżki, aż do całkowitego połączenia. Jeśli mieszanina jest łatwa w obsłudze i formować w kulki, nie trzeba dodawać resztę lukier; jednak, jeśli jest jeszcze nieco kruchy, dodać resztę i wymieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozwałkuj mieszaninę na około 48 kulek 1 1/2 cala i schłodź w zamrażarce przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Wyłożyć dwie blachy do pieczenia woskowanym papierem; ustawić z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Używając podwójnego kotła, stopić połowę powłoki cukierków na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka i całkowicie stopiona. Uwaga: chcesz stopić tylko połowę mieszaniny na raz, ponieważ jeśli stopisz wszystko na raz, mieszanina może zacząć twardnieć, zanim zanurzysz wszystkie trufle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
TrufleTrufle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
6
Wyjmij kilka kulek z zamrażarki naraz, aby zanurzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Umieść jedną kulkę na raz w powłoce cukierków, używając łyżki do pokrycia odkrytych obszarów. Łyżką wyjmij powleczoną truflę z mieszanki cukierków i umieść ją na przygotowanym arkuszu woskowanego papieru, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
8
Powtórzyć z drugą połową powłoki cukierków i pozostałą częścią trufli (lub przykryć niepowlekane trufle i zamrozić do pożądanego momentu, do tygodnia).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
TrufleTrufle
9
W razie potrzeby udekoruj posypką, lukrem do pisania żelem lub cukierkami Wielkanocnymi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pisanie OblodzeniaPisanie Oblodzenia
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
10
Pozostawić na około godzinę przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn