Wormy Weenie Sandwiches
Wormy Weenie kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.96 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sos barbecue, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Squirmy Wormy Sandwiches, Kremowa Zupa Beanie Weenie, oraz Wormy Orange Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, aż ostry, o 6 protokół.
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć.
Gotować hot dogi w tej samej patelni w 2 partiach na średnim ogniu, często mieszając, aż zwinięte i złoty, o 3 protokół.
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć. Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Gotować paprykę i cebulę w tej samej patelni, często mieszając, aż miękkie, 8 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Wymieszać z sosem barbecue, bulionem z kurczaka, brązowym cukrem, musztardą i sosem z ostrą papryką. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do medium. Gotować, często mieszając, aż sos zacznie gęstnieć, około 1 minuty.
Dodać hot dogi i nadal gotować, mieszając, aż do powlekania, o 1 minutę.
Toast rolki hoagie w brojlerze w razie potrzeby. Ułóż plastry provolone w rolkach i piecz 30 sekund, aby stopić. Top z mieszanki hot dog i posypać boczkiem.