Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Woodman ser i krakersy spróbować. Ten przepis służy 28. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, kolorowe jadalne płatki kwiatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremowy Brie cztery sery makaron z serem z maślanymi krakersami Ritz, Krakersy Serowe, oraz Krakersy Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić ser ricotta, ułóż durszlak podwójną warstwą gazy i ustaw durszlak na misce.
Połącz mleko, śmietanę i sól w małym rondlu i gotuj na średnim ogniu, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu, aż mieszanina zarejestruje 88° na termometrze cyfrowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć patelnię z ognia i delikatnie wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odstawić na 5 minut, a następnie wlać twaróg i serwatkę przez durszlak wyłożony gazą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Durszlak
5
Odcedzić w temperaturze pokojowej, aż ser będzie gęsty i sypki, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
6
Przenieść ser do pojemnika, przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
7
Mąkę pszenną, mąkę żytnią, cukier, sól, proszek do pieczenia i kminek wymieszać w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Krótko wymieszać na niskiej prędkości, aby wymieszać.
9
Dodać masło i wymieszać na małej prędkości, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
10
Dodać jogurt i kontynuować mieszanie tylko do momentu, gdy ciasto jest razem w piłkę, 10 do 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt
Ciasto
11
Obróć ciasto na duży arkusz pergaminu i naciśnij go w płaski, równy prostokąt o wymiarach około 5 na 6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
12
Połóż na wierzchu drugi arkusz pergaminu i rozwałkuj ciasto do nawet 1/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
13
Usuń górny arkusz pergaminu i za pomocą noża szefa kuchni pokrój ciasto na szorstkie prostokąty o wymiarach 2 na 4 cale. Ciasto będzie lepkie, więc nie próbuj usuwać prostokątów aż do schłodzenia. Przesuń pergamin z ciasta na blasze i przechowywać w lodówce, aż ciasto jest firma, co najmniej 30 minut lub do 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Nóż Szefa Kuchni
14
Aby krakersy, umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 204° i linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
15
Używając małej szpatułki, ostrożnie usuń krakersy i umieść je na przygotowanych blachach do pieczenia, rozstaw je w odległości 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Szpatułka
16
Piec, obracając blach do pieczenia w połowie pieczenia, aż krakersy są złociste i chrupiące, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
17
Ostudzić przez 10 minut na blasze do pieczenia, a następnie użyć szpatułki, aby przenieść krakersy do stojaka drucianego, aby zakończyć chłodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Szpatułka
18
Aby służyć, rozprowadzić warstwę sera ricotta o grubości około 1/8 cala na każdym krakersie. Na ricottę rozsypać kilka jadalnych kwiatów i posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty Jadalne
Ser Ricotta
Sól Morska
Krakersy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
19
Uwaga: aby uzyskać szorstkie krawędzie przypominające Zdjęcie Francesca Woodman, dzielimy nasze ciasto krakersowe na trzecie części, rozwałkowujemy je, a następnie tniemy kawałki zawierające szorstką krawędź, aby uzyskać bardziej rustykalnie wyglądający krakers. Zrób to z wyprzedzeniem: ser ricotta można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia. Ciasto krakersowe można rozwałkować, owinąć szczelnie w plastik i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia. Przechowywane w hermetycznym pojemniku, pieczone krakersy będą przechowywać przez 1 dzień w temperaturze pokojowej.Above and Beyond: każda wielkoziarnista sól morska będzie działać w tym przepisie, ale aby dodać ostateczny akcent koloru, a także niepowtarzalny smak, użyj pięknej soli z Morza Czarnego z Hawajów.Zasoby: Czarna Hawajska sól morska: saltworks.us, amazon.com