Wolnowarowy mostek wołowy Peklowany z chrzanową śmietaną

Slow-Cooker Peklowany mostek wołowy z chrzanem kwaśną śmietaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Udaj się do sklepu i podnieś płatki pieprzu, pietruszkę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker piwo mostek kanapki z chrzanem kwaśną śmietaną, Mostek wołowy Peklowany z jabłkiem do powolnej kuchenki, oraz Slow Cooker Sweet & Sour Beef Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart powolnej kuchence, umieścić cebulę. Dokładnie opłucz wołowinę; Odrzuć pakiet przypraw.
Wołowinę ułożyć na cebuli, posypać płatkami czerwonej papryki. W małej misce, wymieszać bulion i sos Worcestershire; wlać na wołowinę.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Usuń wołowinę i cebulę z kuchenki, za pomocą łyżki szczelinowej.
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki. W małej misce wymieszaj śmietanę, chrzan i pietruszkę do wymieszania.
Podawać z wołowiną i cebulą.