Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow-Cooker Southwestern Gulasz wieprzowy może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 41g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś łopatkę wieprzową, sól, liście oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolno Gotujące Południowo-Zachodnie Burritos Wieprzowe, Gulasz Wieprzowy Wolno Gotowany, oraz Gulasz Wieprzowy Slow Cooker dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić cebulę i czosnek. Top z wieprzowiną. W małej misce, wymieszać mąkę kukurydzianą, kminek, oregano i sól; posypać wieprzowiną i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)