Wolnowarowy Cheeseburger Klopsiki
Slow-Cooker Cheeseburger klopsiki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka jaj, mielona wołowina, musztarda heinz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Cheeseburger Wolnowar, Slow Cooker Cheeseburger Soup, oraz Slow-Cooker Bacon Cheeseburger Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem singli tylko do wymieszania. Fold 2 (30-calowy) kawałki Reynolds owinąć folią aluminiową wzdłuż na pół dwa razy. Krzyżujące się elementy na powierzchni roboczej. Top z mieszanki mięsa; kształt do 8-calowy okrągły bochenek.
Użyj uchwytów foliowych, aby delikatnie obniżyć klopsy do powolnej kuchenki, pozwalając końcom folii zawiesić nad górną krawędzią kuchenki; przykryj pokrywką.
Gotować na wysokiej 4 godziny lub aż klopsiki jest zrobione (160F). Top wśród singli.
Odstawić, zadaszony, 5 min. albo dopóki Single się nie stopią. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć klopsy z powolnej kuchenki przed krojeniem, aby służyć.