Slow-Cooker włoski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 36g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, cebulę, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Slow Cooker Włoski Gulasz Wołowy, Slow Cooker Country Włoski Gulasz Wołowy, oraz Powolne Gotowanie Włoskiego Gulaszu Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wołowinę, bazę wołową, marchew, seler, czosnek, cebula, pieprz, kidneybeans, pomidory i sos w kolejności wymienionej w 3 1/2 - do 4-quart slowcooker.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza Wołowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 10 do 12 godzin.
3
Wymieszaj włoską przyprawę, cukier i mrożoną fasolkę szparagową. Increaseheat ustawienie do wysokiej. Przykryć i gotować 15 minut lub aż zielona fasola aretender.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.