Wolnowar Włoski Gulasz Wołowy

Slow-Cooker włoski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 36g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, cebulę, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Slow Cooker Włoski Gulasz Wołowy, Slow Cooker Country Włoski Gulasz Wołowy, oraz Powolne Gotowanie Włoskiego Gulaszu Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wołowinę, bazę wołową, marchew, seler, czosnek, cebula, pieprz, kidneybeans, pomidory i sos w kolejności wymienionej w 3 1/2 - do 4-quart slowcooker.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 10 do 12 godzin.
Wymieszaj włoską przyprawę, cukier i mrożoną fasolkę szparagową. Increaseheat ustawienie do wysokiej. Przykryć i gotować 15 minut lub aż zielona fasola aretender.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.