Slow-Cooker toskańskie Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, paprykę, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker: Tuscan Pot Roast, Powolna Kuchenka Tuscan Pot Roast, oraz Wolno Gotująca Fasola Toskańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokruszyć kiełbasę na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę; gotować, aż kiełbasa będzie rumiana, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Cebula
3
Drenaż.
4
Przenieść do wolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Dodaj pomidory, paprykę i pastę pomidorową; dobrze wymieszaj. Wymieszać fasolę; przykryć pokrywką. Gotować na niskich 3-1/2 do 4 godzin (lub na wysokich 2-1/2 do 3 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Pomidor
Papryka
Fasola
6
Wymieszać z ziołami; przykryć. Gotować na wysokości 10 min.; wymieszać.