Wolnoopalacz Taco Joes może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,69 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 25. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 22g białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską mieszankę serów, mieloną wołowinę, bułki bratwurst i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Sloppy Joes, Slow-cooker Sloppy Joes, oraz Slow Cooker Sloppy Joes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wołowinę. Wymieszaj z fasolą refried, sosem enchilada, mieszanką przypraw taco i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
SOS Enchilada
Fasola Refried
Zęby Przyrodzenia
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Patelnia
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin.
3
Aby podać, każdą bułkę napełnij około 1/3 szklanki mieszanki wołowiny i top z serem, sałatą, pomidorem i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.