Wolnowar marokański kurczak wymaga z grubsza 5 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 338 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką fasolę garbanzo, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolnowarowy Kurczak Marokański, Wolnowar Marokański Kurczak, oraz Wolnowar Marokański Kurczak.
Instrukcje
1
Umieść kurczaka na dnie powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wlej bulion z kurczaka. Gotuj na małym ogniu przez 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4
Wyjmij kurczaka i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce. Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej w powolnej kuchence. Gotuj na wysokim poziomie, aż sos zgęstnieje, około 15 minut. Włóż kurczaka z powrotem do wolnej kuchenki i podgrzej. Przed podaniem posyp świeżą kolendrą i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali