Wolnowar Chicken Verde
Powolny kuchenka Chicken Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Mieszanka cebuli, olej canolan, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kurczak Wolnowar Chile Verde, Kurczak Wolnowar Chile Verde, oraz Wolnowar Chicken Verde Enchilada.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników, rzucając do herbu. Ułóż mieszaninę na patelni z galaretką. Broil 10 minut lub aż warzywa są zaczernione w miejscach.
Umieścić mieszaninę w blenderze; dodać kolendrę, posiekane oregano, skrobia kukurydziana, sól, pieprz i bulion.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 4 ćwiartki z udka kurczaka; gotować 5 minut lub aż dobrze rumiane. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania i pozostałego kurczaka. Ułóż kurczaka w kuchence elektrycznej 6-quart; top z mieszaniną tomatillo. Przykryć i gotować na niskie 4 godziny lub do czasu zakończenia. W razie potrzeby oddzielić uda i podudzia.
Podawać z limonką; w razie potrzeby udekorować liśćmi oregano.