Slow-Cooker Thai Coconut rosół może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 230 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, sok z limonki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sunday Slow Cooker: Coconut Thai Curry Piersi Z Kurczaka, Slow Cooker Thai Chicken Soup, oraz Łatwe Powolne Kuchenka Tajski Kurczak Curry Zupa.
Instrukcje
1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence wymieszaj marchew, cebulę, paprykę, czosnek,piernik, sos rybny i pastę curry. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować kurczaka w oleju 6 protokół, obracając raz, aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Papryka
Pasta Curry
Sos Rybny
Imbir
Marchew
Cały Kurczak
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Patelnia
2
Kurczaka ułożyć na warzywach w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Wlać bulion na kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
4
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 5 godzin lub aż kurczak będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
5
Kurczaka wyjąć z wolnej kuchenki na talerz; rozdrobnić, używając 2 widelców. Powrót kurczaka do powolnej kuchenki. Wymieszać z mlekiem kokosowym, grzybami i bazylią. Przykryć; gotować 30 minut dłużej lub aż grzyby będą miękkie. Przed podaniem wymieszać sok z limonki.
Tajski w menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.