Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Powolny kuchenka marokański gulasz z indyka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 3173 kalorii, 199g białka, oraz 109G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cebuli, ciecierzycy, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Slow Cooker Marokański Wegetariański Gulasz, Slow Cooker Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, oraz Slow Cooker Marokański Gulasz Wołowy.
Instrukcje
1
Połączyć ziele angielskie i 3 łyżeczki soli w małej misce. Udka indyka doprawić połową mieszaniny soli w 5-litrowej powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udo Z Indyka
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-o
2
Wrzucić squash, ciecierzyca, pomidory, morele, rodzynki, marchew, cebula i chiles z pozostałą przyprawą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Nóż Do Obierania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wlać warzywa na indyka (kuchenka będzie pełna; ułóż mieszaninę tak, aby pokrywka pasowała). Przykryć i gotować na wysokiej przez 6 godzin lub na niskiej przez 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Łyżka warzywa i bulion do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Wyjąć i wyrzucić kości indyka i umieścić mięso na wierzchu warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Sok z cytryny; pulse z kolendry, pietruszki, czosnku, kminku i 1 łyżeczka soli w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Dodać olej i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Podawać gulasz w miseczkach; skropić sosem kolendrowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych