Wolnoopalacz kurczak-kukurydza Chowder jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, cebulę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: dla kurczaka w wolnym gotowania, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej, Slow Cooker Chicken And Corn Chowder, oraz Slow Cooker Chicken And Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W wolnej kuchence wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem śmietany, skrobi kukurydzianej, soli i pieprzu, boczku i pietruszki.
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Przykryć; gotować na wysokim ogniu około 4 godzin lub na niskim ogniu 8 godzin.
3
W małej misce ubij śmietanę do ubijania i skrobię kukurydzianą trzepaczką, aż będzie gładka. Wymieszać w wolnej kuchence. Przykryć; gotować 15 minut dłużej.