Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi
Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $7.38 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, tymianek, młody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pełne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Kasza manna z kompot figowy jako deser. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Rukola nadziewana jagnięciną z prażonymi warzywami wiosennymi, Kotlety Jagnięce Z Pieczonymi Warzywami I Wiosennym Risotto Z Groszkiem, oraz Rukola nadziewana jagnięciną z prażonymi warzywami wiosennymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić jagnięcinę w dużym (12-na 16-w.) patelnia ze składanymi uchwytami (pionowe uchwyty utrudnią szczelne uszczelnienie folią). Zrób kilka płytkich cięć na całym mięsie. Umieść anchois, Oliwki, 1 1/2 łyżki. kapary i 1 łyżka. oregano w robocie kuchennym z 1/3 szklanki oleju i wirować do pasty. Pasta na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Kapary
Oliwki
Jagnięcina
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Wlać wino do patelni i szczelnie przykryć folią do uszczelnienia. Pieczenie jagnięciny 4 godz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
4
W międzyczasie przyciąć karczochy: oderwać ponad połowę liści (aż do żółtej warstwy), następnie odciąć zielone końcówki pozostałych liści i oderwać włóknistą powierzchnię z łodyg. Szalotki obrać i rozdzielić na płaty. Szoruj marchewki i przycinaj łodygi do 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
Szalotka
Marchew
5
Przenieść około 1/2 szklanki soków z jagnięciny do innej patelni, za pomocą baster bulb. Podziel karczochy, szalotki i około połowy gałązek tymianku między patelniami, układając w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianek
Karczoch
Szalotka
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Baster
6
Dodaj 1/2 szklanki wody do garnka warzyw, doprawić solą i pieprzem, i szczelnie zamknąć obie Patelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
7
Pieczemy warzywa i jagnięcinę 1 godzinę; następnie dodajemy marchewkę do patelni i szczelnie zamykamy. Pieczeń, aż warzywa i jagnięcina są przetargu widłowego i jagnięcina jest odciąganie od Kości, 1 1/2 do 2 1/2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
Kości
Jagnięcina
8
Wyjmij obie patelnie z piekarnika i zwiększ temperaturę do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Przenieść soki z jagnięciny i warzyw do miski, za pomocą baster żarówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Baster
Cukierki Peachie-o
10
Mżawka patelnie z jagnięciny i warzyw z pozostałych 1/3 szklanki oleju i pieczone, odkryte, aż chrupiące i rumiane, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Jagnięcina
Olej Do Smażenia
11
Pozostałe kapary i oregano wymieszać z warzywami, dzieląc je na Patelnie i posypać pozostałym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Kapary
Tymianek
12
Niech mięso odpocznie 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
13
Łyżka tłuszczu off soki, następnie czyste soki w blenderze z 4 szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Wlać sos do dużej patelni i gotować do głębokiego brązu, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
15
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
16
Ustaw patelnię z jagnięciną i warzywami na stole, z dodatkowymi warzywami i sosem na boku. Mięso pokroić w poprzek ziarna lub zdjąć widelcem do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
SOS
Jagnięcina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
17
* Jeśli jest zapakowany w sól, moczyć w wodzie 10 do 15 minut, a następnie odcedzić.