Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna marynata? Powolne grillowane Ancho przetarte wieprzowina może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 36g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka oregano, łopatka wieprzowa, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana kotleta wieprzowa z salsą pomidorową, Ancho Chili-Espresso Przetarte Polędwiczki Wieprzowe, oraz Stek Z Otartej Ancho Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na pocierać przyprawy: Toast kawałki ancho chile na małym ogniu w suchej patelni, aż pachnące, potrząsając patelni, aby nie przypalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść chiles w młynku do przypraw i pulsować do proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3
Dodaj pozostałe składniki i buzz ponownie połączyć. (Zastrzegamy trochę do posypania kukurydzy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Na wieprzowinę: wcierać mieszankę przypraw do wieprzowiny i odstawić na 1 godzinę podczas przygotowywania grilla. (Można marynować wieprzowinę dłużej w lodówce, po prostu upewnij się, aby doprowadzić ją do temperatury pokojowej przed gotowaniem.) Rozpal węgle na grillu z przykryciem. Gdy węgle są gorące, popchnij je na 1 stronę grilla. Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek i obficie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wieprzowinę położyć na grillu z dala od węgli i umieścić patelnię pod mięsem. Zamknąć pokrywę i gotować, utrzymując średnio niską temperaturę, przez około 4 do 6 godzin, lub do momentu, gdy mięso łatwo się rozpadnie. Mięso od czasu do czasu obróć i zalej kroplami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Połącz wszystkie składniki w blenderze i puree, aż będzie gładka; smak i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część