Wolno Grillowana Ancho Wcierana Wieprzowina

Wolno Grillowana Ancho Wcierana Wieprzowina
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna marynata? Powolne grillowane Ancho przetarte wieprzowina może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 36g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka oregano, łopatka wieprzowa, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana kotleta wieprzowa z salsą pomidorową, Ancho Chili-Espresso Przetarte Polędwiczki Wieprzowe, oraz Stek Z Otartej Ancho Flanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na pocierać przyprawy: Toast kawałki ancho chile na małym ogniu w suchej patelni, aż pachnące, potrząsając patelni, aby nie przypalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieść chiles w młynku do przypraw i pulsować do proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
3
Dodaj pozostałe składniki i buzz ponownie połączyć. (Zastrzegamy trochę do posypania kukurydzy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Na wieprzowinę: wcierać mieszankę przypraw do wieprzowiny i odstawić na 1 godzinę podczas przygotowywania grilla. (Można marynować wieprzowinę dłużej w lodówce, po prostu upewnij się, aby doprowadzić ją do temperatury pokojowej przed gotowaniem.) Rozpal węgle na grillu z przykryciem. Gdy węgle są gorące, popchnij je na 1 stronę grilla. Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek i obficie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wieprzowinę położyć na grillu z dala od węgli i umieścić patelnię pod mięsem. Zamknąć pokrywę i gotować, utrzymując średnio niską temperaturę, przez około 4 do 6 godzin, lub do momentu, gdy mięso łatwo się rozpadnie. Mięso od czasu do czasu obróć i zalej kroplami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Połącz wszystkie składniki w blenderze i puree, aż będzie gładka; smak i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Mżawka nad rozdrobnioną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia65
Magazyn