Wolno gotujący sos spaghetti wieprzowo-pieczarkowy

Wolno gotujący sos spaghetti wieprzowo-pieczarkowy
Need a SOS bezmleczny? Slow-Cooker Chunky wieprzowina i sos spaghetti z grzybami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz żeberka wieprzowe, spaghetti, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolno gotujący sos spaghetti wieprzowo-pieczarkowy, Chunky Pasta Sauce Slow Cooker Style, oraz Kotlety Schabowe Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem grzybów, spaghetti i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
3
Za pomocą 2 widelców rozbij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa w kuchence. Wymieszać z grzybami. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować od 15 do 20 minut. Tymczasem gotuj i osuszaj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Wymieszać olej do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Podawać na gorącym spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn