Wolno Gotujący Meksykański Kurczak Tostadas
Slow-Cooker meksykański kurczak Tostadas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańskie chili w proszku, muszle tostada, chili Jalapeno i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Sprawdza się jako przystawka przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Chicken Tostadas, Kurczak Tostadas, oraz Slow Cooker Verde Chicken Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jalapeño chili, czosnek, chili w proszku, olej, sok z limonki i sól w 3-do 4-quart powolnej kuchence.
Dodać kurczaka; płaszcz z mieszaniną oleju.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Wyjąć kurczaka z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Pokroić kurczaka, używając 2 widelców. Powrót kurczaka do kuchenki i dobrze wymieszać. Używając slottedspoon, aby usunąć mieszaninę kurczaka z kuchenki, umieścić 1/3 szklanki chickenmixture na każdej skorupie tostada. Top z sałatą, serem, salsą i śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.