Wolno gotujący bakłażan i sos pomidorowy z makaronem
Wolno gotujący bakłażan i sos pomidorowy z Pastanem to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wino, bakłażan, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi SOS. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Wolno gotujący bakłażan i sos pomidorowy z makaronem, Sos do makaronu z kiełbasą i bakłażanem, oraz Bakłażan Makaron: Niedziela Slow Cooker Kolacja.
Instrukcje
Połącz pomidory, pastę pomidorową, wino lub wodę, bakłażan, cebulę, czosnek, oregano i 1/2 łyżeczki. sól w powolnej kuchence i gotować na niskim, aż bakłażan jest miękki i sos jest gęsty, 5 do 7 godzin.
Tuż przed sosem, przynieś duży garnek osolonej wody, aby zagotować na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować, aż al dente, o 10 protokół.
Makaron odcedzić, wymieszać z sosem i podawać.