Wolno gotujące pałeczki indycze z sosem śliwkowym

Slow-Cooker indycze pałeczki z sosem śliwkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 580 kalorii, 52g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pałeczki z indyka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pałeczki z indyka w sosie śliwkowym, Slow Cooker Pulled Pork with Plum Bourbon BBQ Sauce, oraz Lepkie grillowane pałeczki z sosem śliwkowym.
Instrukcje
Indycze pałeczki posypać solą i pieprzem. W 5-do 6-quart powolnej kuchence, umieścić pałeczki perkusyjne. W małej misce wymieszaj sos śliwkowy, cebulę i sos sojowy.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Około 25 minut przed podaniem wyjąć indyka z powolnej kuchenki; umieścić na półmisku. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Usuń tłuszcz z cieczy w powolnej kuchence.
W małej misce, wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka. Wymieszać z płynem w wolnej kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 15 do 20 minut dłużej lub aż sos zgęstnieje.
Usuń mięso z indyka z kości.
Podawać indyka z sosem na makaronie.