Wolno gotująca się czosnkowa pierś z indyka ze świeżą bazylią majonezem

Wolno gotująca się czosnkowa pierś z indyka ze świeżą bazylią majonezem
Wolno gotująca się czosnkowo doprawiona pierś indyka ze świeżą bazylią majonezem wymaga ok. 9 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,86 zł za porcję. To danie główne ma 196 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka liści bazylii, pierś z indyka, sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Weight Watchers Slow Cooker pierś indyka z czosnkiem, Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, oraz Czosnkowo-ziołowa Pieczona pierś indyka z majonezem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z piersi indyka wyjąć sos lub dodatkowe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2
Usuń skórę z indyka. Wykonaj cięcia, 1/4 do 1/2 cala głębokości i 1/4 do 1/2 cala szerokości, w górnej części indyka, za pomocą małego noża do parkowania. Włóż plasterki czosnku do cięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Wymieszać skórkę cytryny, natkę pietruszki i pieprz cytrynowy sól przyprawową; natrzeć na indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować indyka na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieścić indyka i wszelkie krople w 5-do 6-quart powolnej kuchence. Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Umieścić bazylii i 3 łyżki oleju w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć, aż bazylia zostanie posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Dodać majonez. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8
Podawać pokrojonego indyka z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn