Wolno gotująca się czosnkowa pierś z indyka ze świeżą bazylią majonezem

Wolno gotująca się czosnkowo doprawiona pierś indyka ze świeżą bazylią majonezem wymaga ok. 9 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,86 zł za porcję. To danie główne ma 196 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka liści bazylii, pierś z indyka, sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Weight Watchers Slow Cooker pierś indyka z czosnkiem, Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, oraz Czosnkowo-ziołowa Pieczona pierś indyka z majonezem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z piersi indyka wyjąć sos lub dodatkowe części.
Usuń skórę z indyka. Wykonaj cięcia, 1/4 do 1/2 cala głębokości i 1/4 do 1/2 cala szerokości, w górnej części indyka, za pomocą małego noża do parkowania. Włóż plasterki czosnku do cięć.
Wymieszać skórkę cytryny, natkę pietruszki i pieprz cytrynowy sól przyprawową; natrzeć na indyka.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować indyka na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić indyka i wszelkie krople w 5-do 6-quart powolnej kuchence. Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Umieścić bazylii i 3 łyżki oleju w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć, aż bazylia zostanie posiekana.
Dodać majonez. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Podawać pokrojonego indyka z majonezem.