Wolno gotująca się czosnkowa pierś z indyka ze świeżą bazylią majonezem

Wolno gotująca się czosnkowa pierś z indyka ze świeżą bazylią majonezem
Wolno gotująca się czosnkowo doprawiona pierś indyka ze świeżą bazylią majonezem wymaga ok. 9 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,86 zł za porcję. To danie główne ma 196 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka liści bazylii, pierś z indyka, sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Weight Watchers Slow Cooker pierś indyka z czosnkiem, Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, oraz Czosnkowo-ziołowa Pieczona pierś indyka z majonezem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z piersi indyka wyjąć sos lub dodatkowe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2
Usuń skórę z indyka. Wykonaj cięcia, 1/4 do 1/2 cala głębokości i 1/4 do 1/2 cala szerokości, w górnej części indyka, za pomocą małego noża do parkowania. Włóż plasterki czosnku do cięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wymieszać skórkę cytryny, natkę pietruszki i pieprz cytrynowy sól przyprawową; natrzeć na indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować indyka na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieścić indyka i wszelkie krople w 5-do 6-quart powolnej kuchence. Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
6
Umieścić bazylii i 3 łyżki oleju w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć, aż bazylia zostanie posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Dodać majonez. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8
Podawać pokrojonego indyka z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn