Wolno gotująca Sarah peklowana wołowina z kapustą
Sarah ' s Slow-Cooker peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 38g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.28 za porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jeśli masz cebulę, seler, peklowany mostek wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, oraz Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść peklowaną wołowinę na dnie dużej wolnej kuchenki.
Rozrzuć przyprawę do marynowania na mostku.
Warstwa seler, marchew, ziemniaki i cebula na szczycie mostku, odpowiednio.
Wlać mocne piwo do wolnej kuchenki.
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do powolnej kuchenki, aby pokryć mostek o co najmniej 1 cal.
Gotować na wysokiej wysokości, aż mostek osiągnie pożądaną konsystencję, 7 do 8 godzin.
Wyjmij mostek i warzywa z wolnej kuchenki do dużej miski; przykryj folią aluminiową, aby się ogrzać.
Wyjąć 1 szklankę płynu w wolnej kuchence; wlać do małego garnka na średnim ogniu. Gotować płyn, aż objętość zmniejszy się o około połowę, około 10 minut.
Przełożyć zredukowany płyn do małej miski; do płynu wymieszać chrzan i kwaśną śmietanę, aby uzyskać sos.
Zanurzyć kliny kapusty w cieczy pozostającej w powolnej kuchence; gotować, aż kapusta zmięknie, ale zachowuje pewną chrupkość, 20 do 30 minut.
Kapustę wyjąć na talerz. Kadzi pozostałą ciecz z powolnej kuchenki do miski.
Pokroić mostek w poprzek ziarna.
Podawać z mieszanką warzywną, kapustą, sosem chrzanowym i płynem z wolnej kuchenki.