Wolno Gotowane Żeberka Dziecięce
Powolne gotowane żeberka Dla Dzieci Mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 958 kalorii, 89g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 8 minut. Jeśli masz ketchup, frytki stek, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolno Gotowane Bourbon Duszone Żeberka Wołowe, Wolno Gotujące Żeberka Dziecięce, oraz Slow Cooker Baby Back Żeberka.
Instrukcje
Pokrój żebra na 3-żebrowe sekcje i ułóż w powolnej kuchence z żebrami stojącymi pionowo.
Wlać wodę do wolnej kuchenki, przykryć i gotować przez 4 godziny na wysokiej lub 8 godzin na niskiej.
Żeberka przełożyć na duży talerz.
Frytki mrożone gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić i ogrzać.
Przygotować grill lub rozgrzać brojlery. Wymieszać razem ketchup, dżem, miód, sos sojowy i ocet.
SOS szczotkowy na górze i na dole sekcji żeber. Żeberka grillowane, przykryte, na średnim ogniu aż do ładnie zwęglonego, około 8 minut. (Jeśli używasz brojlerów, umieść żeberka na wyłożonej folią blasze do pieczenia pod brojlerami, aż będą chrupiące.)
Pozostały sos polać żeberkami i podawać z ciepłymi frytkami.