Wolno Gotowane Chili
Wolno gotowane Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.21 za porcję. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, mielonej papryki, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Wolno Gotowane Chili, Wolno Gotowane Chili, oraz Wolno Gotowane Chili Z Dwoma Fasolami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy, o 10 protokół.
Mieloną wołowinę przełożyć do wolnej kuchenki.
Wymieszaj fasolę, pomidory pokrojone w kostkę, cebulę, połowę zielonej papryki, połowę czerwonej papryki, chili w proszku, czosnek, sól i zmielony czarny pieprz, aż będą dobrze połączone.
Umieścić pozostałe zielone papryki i czerwone papryki na wierzchu mieszaniny.
Przykryć kuchenkę i gotować na wysokim ustawieniu, aż warzywa będą miękkie i smaki mają mieszane, o 2 godziny.
Wymieszać chili i gotować na niskim ustawieniu przez 6 godzin.
Podawać w miseczkach; każdą porcję udekorować 1 łyżką posiekanego sera Cheddar.