Wolno Gotowana Pieczeń Wieprzowa
Wolno gotowana pieczeń wieprzowa wymaga około 6 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, marchewki, chili w proszku i ziemniaków. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 91%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Wolno Gotowana Pieczeń Wieprzowa, Wolno Gotowany Obiad Z Kotletem Schabowym, oraz Wolno Gotowana Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
Umieść cebulę w 5-qt. powolna kuchenka.
Dodaj wieprzowinę, ziemniaki i marchewkę.
Ubij gorącą wodę, cukier, ocet, sos sojowy, ketchup, sól, pieprz, czosnek w proszku i chili w proszku; polać wieprzowiną i warzywami. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjmij wieprzowinę i warzywa na półmisek do serwowania; trzymaj się ciepło. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania; przenieść do małego rondla. Doprowadź płyn do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać z mięsem i warzywami.