Wolno gotowana peklowana wołowina do kanapek

Wolno gotowana peklowana wołowina do kanapek
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Powolne gotowane peklowana wołowina na kanapki może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje $3.05 za porcję. Mieszanka liści laurowych, piwa, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przepis ten zachwycił 4116 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wolno gotowana peklowana wołowina do kanapek, Wołowina Peklowana Wolno Gotowana, oraz Obiad Z Peklowaną Wołowiną.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć peklowane Mostki wołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Posypać jednym z pakietów przypraw, a drugi wyrzucić lub zapisać do innych zastosowań.
3
Wlej piwo i napełnij garnek wystarczającą ilością wody, aby pokryć Mostki o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj liście laurowe, ziarna pieprzu i ząbki czosnku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Gdy płyn dojdzie do wrzenia, zmniejsz ogień do średnio niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 4 do 5 godzin, sprawdzając co godzinę i dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać mięso pod przykryciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Ostrożnie wyjmij mięso z garnka, ponieważ będzie wyjątkowo delikatne. Ustaw na desce do krojenia i pozwól jej odpocząć, aż trochę się uspokoi, około 10 minut. Pokroić lub rozdrobnić, aby służyć. Wyrzucam płyn do gotowania, ale w razie potrzeby można go użyć do gotowania kapusty i innych warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia12
Magazyn