Wolno gotowana peklowana wołowina do kanapek
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Powolne gotowane peklowana wołowina na kanapki może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje $3.05 za porcję. Mieszanka liści laurowych, piwa, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przepis ten zachwycił 4116 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wolno gotowana peklowana wołowina do kanapek, Wołowina Peklowana Wolno Gotowana, oraz Obiad Z Peklowaną Wołowiną.
Instrukcje
Do dużego garnka włożyć peklowane Mostki wołowe.
Posypać jednym z pakietów przypraw, a drugi wyrzucić lub zapisać do innych zastosowań.
Wlej piwo i napełnij garnek wystarczającą ilością wody, aby pokryć Mostki o 1 cal.
Dodaj liście laurowe, ziarna pieprzu i ząbki czosnku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Gdy płyn dojdzie do wrzenia, zmniejsz ogień do średnio niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 4 do 5 godzin, sprawdzając co godzinę i dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać mięso pod przykryciem.
Ostrożnie wyjmij mięso z garnka, ponieważ będzie wyjątkowo delikatne. Ustaw na desce do krojenia i pozwól jej odpocząć, aż trochę się uspokoi, około 10 minut. Pokroić lub rozdrobnić, aby służyć. Wyrzucam płyn do gotowania, ale w razie potrzeby można go użyć do gotowania kapusty i innych warzyw.