Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek

Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek
Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 20 centów za porcję. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka pomidorów śliwkowych, fasoli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. z łyżką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek, Wolno Gotowana Zielona Fasola, oraz Wolno gotowana Libańska zielona fasola i wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Usuń boczek, zastrzegając kapie w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Dodać cebulę do kapieli; gotować i mieszać, aż będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać fasolę, bulion i pieprz; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 40 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6
Pomidory wymieszać; gotować na średnim ogniu 3 min. lub aż do przegrzania. Top z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia10
Magazyn