Wolno Gotowana Fasolka Szparagowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Wolno gotowane fasolka szparagowa może być świetny przepis, aby spróbować. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, soli i mielonego pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Wolno Gotowana Zielona Fasola, Wolno gotowana Libańska zielona fasola i wołowina, oraz Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce rondel na średnim ogniu; gotować i mieszać boczek w gorącej patelni, aż prawie chrupiące, o 6 protokół.
Dodaj cebulę; gotować, aż rumiane kawałki żywności na dnie patelni rozpuszczają się w sokach cebuli i cebula jest miękka i złocisty brązowy, o 5 protokół. Wymieszać z czosnkiem i sosem pomidorowym. Gotować, aż czosnek zmięknie, o 1 więcej minut.
Umieść fasolkę szparagową na patelni i wlej bulion z kurczaka. Podnieść ogień do wysokiej, dodać sól, pieprz czarny, i pieprz cayenne do fasoli, i doprowadzić do duszenia. Fasola zacznie mięknąć. Włączyć ciepło do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.
Dodaj więcej bulionu lub wody, jeśli mieszanina wydaje się sucha.
Dostosuj poziom soli, czarnego pieprzu i pieprzu cayenne do smaku. Gotować, aż fasola są miękkie i miękkie, o 30 więcej minut.
Fasolę i niektóre soki z patelni przełożyć na głęboki talerz.