Wolne Żeberka Do Gotowania
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wolne żeberka zapasowe Kuchenka może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Mieszanka cebuli, skondensowana zupa pomidorowa, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Wolne Żeberka Do Gotowania, Wolne żeberka wieprzowe z pikantnym sosem brzoskwiniowo-Mango BBQ, oraz Szybkowar Żeberka Zapasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żeberka w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut.
W misce do mieszania, wymieszać zupę, cebula, czosnek, brązowy cukier, sos Worcestershire, i sos sojowy.
Wyjąć żeberka z wody i przenieść do powolnej kuchenki.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin, lub aż żeberka będą miękkie.
Jeśli sos jest zbyt cienki po zakończeniu gotowania, odcedzić sos z żeber i wlać do patelni z sosem.
Połączyć 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej z niewielką ilością zimnej wody, wymieszać z sosem i doprowadzić sos do wrzenia. Gotować, aż sos osiągnie pożądaną grubość.