Wołowina z kruszonym pieprzem

Wołowina z kruszonym pieprzem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny z kruszonym pieprzem. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steak Au Poivre (Steki Z Kruszonym Pieprzem), Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem, oraz Polędwica wołowa z marynowaną cebulą i różowym pieprzem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz mięso z wodą, kolendrą, solą, octem, kurkumą, cayenne, nasionami kopru włoskiego, cynamonem, goździkami i kardamonem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso jest po prostu gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
KurkumaKurkuma
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić mięso, rezerwując płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Na dużej patelni, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać czosnek, imbir i czarny pieprz i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Dodaj zarezerwowany płyn, kilka łyżek na raz, i stale mieszać na umiarkowanym ogniu, aż mięso jest pokryte sosem, o 5 protokół. Curry powinny być wilgotne, nie katar lub suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn