Wołowina, piwo i ciasto Marmite

Wołowina, piwo i ciasto Marmite
Jeśli 3,26 zł za porcję spada w budżecie, wołowina, Ale, i Marmite Pie może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 943 kalorie, 36g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cebulę, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Marmite carbonnade, Marmite Spaghetti, oraz Marmite Mince.

Instrukcje

1
Wołowinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piecu na średnim ogniu, aż do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodać połowę wołowiny i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wyjąć z garnka, podgrzać olej i powtórzyć z pozostałą wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Usuń wołowinę z garnka i dodaj cebulę, marchewkę, tymianek, rozmaryn i grzyby, i gotuj, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, a grzyby uwolnią swój płyn, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Mięso odstawić do garnka i dodać piwo, bulion i marmite. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gołego dusić, przykryć i gotować, aż mięso będzie miękkie, o 2 godziny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
MarmiteMarmite
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Przenieść do pojemnika do ostygnięcia. Schłodzone napełnianie można schłodzić w zakrytym pojemniku do trzech dni przed montażem.
8
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ciasto francuskie przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
10
Zwiń każdą połowę w kwadrat o grubości 1/4 cala, wystarczająco duży, aby można go było umieścić w 9-calowej patelni na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
11
Przełożyć połowę na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
12
Ostudzone mięso umieść w skorupce ciasta, umyj brzegi roztrzepanym jajkiem i ułóż pozostałe ciasto nad nadzieniem, przycinając kawałki ciasta, które opadają na krawędzie naczynia do ciasta i delikatnie uszczypnij krawędzie palcami, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
13
Pokroić kilka otworów parowych w górnej części ciasta i posmarować roztrzepanym jajkiem, piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złociste, około 50 minut. Pozostaw ciasto do ostygnięcia na 15 minut przed krojeniem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn