Wołowina, piwo i ciasto Marmite

Wołowina, piwo i ciasto Marmite
Jeśli 3,26 zł za porcję spada w budżecie, wołowina, Ale, i Marmite Pie może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 943 kalorie, 36g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cebulę, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Marmite carbonnade, Marmite Spaghetti, oraz Marmite Mince.

Instrukcje

1
Wołowinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piecu na średnim ogniu, aż do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać połowę wołowiny i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wyjąć z garnka, podgrzać olej i powtórzyć z pozostałą wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usuń wołowinę z garnka i dodaj cebulę, marchewkę, tymianek, rozmaryn i grzyby, i gotuj, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, a grzyby uwolnią swój płyn, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Mięso odstawić do garnka i dodać piwo, bulion i marmite. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gołego dusić, przykryć i gotować, aż mięso będzie miękkie, o 2 godziny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
MarmiteMarmite
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Przenieść do pojemnika do ostygnięcia. Schłodzone napełnianie można schłodzić w zakrytym pojemniku do trzech dni przed montażem.
8
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Ciasto francuskie przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
10
Zwiń każdą połowę w kwadrat o grubości 1/4 cala, wystarczająco duży, aby można go było umieścić w 9-calowej patelni na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
11
Przełożyć połowę na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
12
Ostudzone mięso umieść w skorupce ciasta, umyj brzegi roztrzepanym jajkiem i ułóż pozostałe ciasto nad nadzieniem, przycinając kawałki ciasta, które opadają na krawędzie naczynia do ciasta i delikatnie uszczypnij krawędzie palcami, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
13
Pokroić kilka otworów parowych w górnej części ciasta i posmarować roztrzepanym jajkiem, piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złociste, około 50 minut. Pozostaw ciasto do ostygnięcia na 15 minut przed krojeniem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn